Haarlem & Amsterdam
28 juni t/m 7 juli 2019
programma
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Avontuurlijk vocaal festival op topniveau

Van vrijdag 30 juni t/m zondag 9 juli 2017 presenteerde de Koorbiënnale 10 dagen lang de mooiste internationale vocale topensembles van dit moment en verkende tegelijk ook de grenzen van de koormuziek. Onderstaand het programma van 2017.

De volgende Koorbiënnale vindt plaats van 28 juni t/m 7 juli 2019.
Begin 2019 zal meer informatie bekend zijn over het programma.

Woodbirds: familieconcert met Wishful Singing (5+)

Uitvoerenden

Wishful Singing (Nederland)
Bernd van den Bos - piano

Toelichting

Woodbirds: familieconcert met Wishful Singing (5+)
Voor de jongste vroege vogels

Wakker worden met de zangers van Wishful Singing is mogelijk tijdens het derde Woodbirds-concert. In de vroegte van de ochtend is De Overplaats het ideale decor voor de frisse ochtendzon, de vrolijke zangpartijen van de vele vogels, de altijd parate eekhoorns op jacht naar beukennoten en de liefhebbers van vocale muziek. Wishful Singing presenteert een familieconcert voor de jongste vroege vogels (5-10 jaar) en natuurlijk hun ouders en grootouders.

Wishful Singing en pianist Bernd van den Bos leren het jonge publiek de leukste liedjes, tongtwisters en oorwurmen. Ze toveren De Overplaats om in een bos vol olifanten, een Japanse tempel of een Amerikaanse prairie. Ze zingen daarbij de mooiste en leukste muziek van over de hele wereld. En... iedereen mag meezingen!

In de tent is voldoende zitplek op houten banken. Voor eigen comfort kunt u eventueel een kussentje meenemen.
Bij regen vindt het concert gewoon plaats in de tent.

EXTRA's
- Voor de kinderen is er na afloop limonade en iets te eten (bij de prijs inbegrepen).
- Koffie, sap en croissants zijn tegen betaling te verkrijgen.
- Na afloop mogen de kinderen mee met de boswachter voor een tour over het landgoed.

Alvast thuis oefenen met de liedjes die Wishful Singing gaan zingen? Dat kan, via deze link kunt u alvast in de stemming komen!

Praktische informatie Landgoed De Overplaats:
Voor de concerten op Landgoed De Overplaats kunt u uw auto parkeren op de grote parkeerplaats van Speeltuin Linnaeushof. Het adres van deze parkeerplaats is Glipperweg 4C, Heemstede (grens Bennebroek). Aan de overkant van de parkeerplaats is de (wandel)ingang naar De Overplaats. Fietsers kunnen ook hun fiets parkeren op de parkeerplaats van Linnaeushof. Verzamelpunt is de ingang landgoed De Overplaats, recht tegenover de parkeerplaats van Linnaeushof. Vanaf hier wordt u begeleid door gidsen naar landgoed De Overplaats.

De ingang vanaf de Herenweg naar de Overplaats is gesloten vanwege wegwerkzaamheden aan de provinciale weg N208 vanaf Bennebroek richting Heemstede.

Gezamenlijk fietsen vanuit Haarlem naar landgoed De Overplaats:
Voor wie niet weet waar de Overplaats ligt, of het gewoon gezellig vindt om samen te fietsen naar de Overplaats is er de mogelijkheid om gezamenlijk onder begeleiding van een gids vanaf Haarlem Centrum naar Landgoed De Overplaats te fietsen.
Verzamelpunt: Houtplein, bij ABNAMRO kantoor
Vertrektijden:
do 6 juli - 19.30 uur
vr 7 juli - 19.30 uur voor wie direct naar concert wil (wilt u mee met de boswandeling van 19.45-20.15 uur dan kunt u op eigen gelegenheid naar de Overplaats gaan)
za 8 juli - 9.00 uur

Media