programma
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

Avontuurlijk vocaal festival op topniveau

Van vrijdag 30 juni t/m zondag 9 juli 2017 presenteerde de Koorbiënnale 10 dagen lang de mooiste internationale vocale topensembles van dit moment en verkende tegelijk ook de grenzen van de koormuziek. Onderstaand het programma van 2017.

De volgende Koorbiënnale vindt plaats van 28 juni t/m 7 juli 2019.
Begin 2019 zal meer informatie bekend zijn over het programma.

Velvet Voices UITVERKOCHT

Uitvoerenden

Leveleleven
MAZE
Divina
Amsterdam Vocals

Toelichting

Velvet Voices
met grote finale door a -capellagroep Leveleleven

De Philharmonie zet alle deuren wijd open voor Velvet Voices, een avond waar de Koorbiënnale swingende, lichte muziek presenteert. Velvet Voices is een absolute aanrader voor de liefhebbers van lichte koormuziek en het perfecte avondje uit voor ensembles groot en klein. En natuurlijk zorgt de prachtige entourage van de Philharmonie voor een onvergetelijke avond. De Koorbiënnale stelt deze dynamische avond samen met BALK, dé organisatie voor a-cappella en lichte koormuziek. Het publiek krijgt de mogelijkheid te genieten van vier spannende, ontroerende, gedurfde en vrolijke optredens. De drie vocal groups: MAZE, Divina en Amsterdam Vocals, zijn binnen dit genre de top van Nederland.

En Leveleleven, de samensmelting van het befaamde Finse ensemble Rajaton en de vermaarde  Zweedse The Real Group, is volgens insiders de beste a-cappella-groep ter wereld. Ongedwongenheid is het sleutelwoord van de avond. Het publiek krijgt de mogelijkheid van de ene naar de andere zaal te wandelen om de diverse optredens te zien. In de pauze is er een mooi glas wijn en kleine hapjes. De concerten van de Nederlandse ensembles duren 20 minuten. De grote finale is een optreden van de groep Leveleleven, volgens insiders de beste a-cappellagroep ter wereld. Leden van de groep geven bovendien voor aanvang van hun concert een workshop in de vorm van een korte sing-a-long.

Co-productie met BALK, dé organisatie voor a-cappella en lichte koormuziek.

Als u kaarten bestelt voor het avondvullende programma Velvet Voices, dan is dat inclusief:

- drie concerten van 20 minuten door MAZE, Divina en Amsterdam Vocals
- korte workshop/sing-a-long door Leveleleven
- drankje
- concert van Leveleleven

Het is ook mogelijk om alleen kaarten te kopen voor het concert van Leveleleven om 22.00 uur in de Kleine Zaal. Inloop vanaf 21.00 uur drankje inclusief.

EXTRA's:
- Na afloop van het concert van Leveleleven is er een Meet & Greet met de zangers van Leveleleven in de Grote Foyer van de Philharmonie.
- Voorafgaand aan dit concert is het mogelijk om een Culinair Menu Stempels te reserveren.

Stempels, gevestigd in een historisch gebouw vlakbij de Philharmonie, is een gastvrije locatie waar u vooral gezellig en lekker kunt eten en drinken. U dineert in de gebouwen van de voormalige drukkerij Joh. Enschedé, waar lange tijd ons nationale papiergeld en voor veel landen de postzegels werden gedrukt. Een plek met een rijke historie, in stijl verbouwd tot een sfeervol, modern horecabedrijf, midden in het gezellige centrum van Haarlem.
Culinair Menu € 25 per persoon | v.a. 17.30 uur aan tafel.
Voorgerecht en hoofdgerecht, prijs is exclusief drank en concert.
Reserveren: via theater-haarlem.nl bij uw kaarten of via 023 - 512 12 12. Reserveren is mogelijk tot 4 dagen van te voren.

Media