Haarlem & Amsterdam
28 juni t/m 7 juli 2019
nieuws
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact

NIEUWS

Kwartettendag, zangschool voor 1 dag voor kleine ensembles

Geplaatst op 7 februari 2017

Op zaterdag 1 juli as kunnen geoefende vocale amateur-ensembles deelnemen aan de Kwartettendag. Deze zangschool voor 1 dag staat open voor kwartetten, maar ook voor trio’s, kwintetten, oftewel: alle ensemblevormen tot en met 12 personen.

Lees meer

Festivalkoor met Arthur en Lucas Jussen!

Geplaatst op 9 januari 2017

Goede amateurzangers gezocht voor de Carmina Burana

Voor de 9e editie van de Internationale Koorbiënnale Haarlem zoeken wij goede amateurzangers voor het Koorbiënnale Festivalkoor. Onder leiding van dirigent Béni Csillag brengt het koor de Carmina Burana van Carl Orff, in de versie voor twee piano’s en slagwerk…..met medewerking van Arthur en Lucas Jussen. De twee toppianisten kijken zeer uit naar de samenwerking met de amateurzangers.

Lees meer

Festivalkoor en Hofjesconcerten komende editie

Geplaatst op 4 november 2016

De audities voor het Koorbiënnale Festivalkoor vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017. Het is ook mogelijk om via een digitale opname te auditeren. Meer informatie over het Festivalkoor volgt in de volgende nieuwsbrief en op de website.

De Hofjesconcerten tijdens de komende Koorbiënnale vinden plaats op zaterdag 1 juli 2017.

Lees meer

Koorbiënnale alsnog structurele ondersteuning Fonds Podiumkunsten!

Geplaatst op 7 oktober 2016

We weten het goede nieuws nu ook officiëel: De Koorbiënnale krijgt alsnog structurele ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten! We zijn daar heel blij mee. Nu kunnen we verder bouwen aan onze plannen voor 2017 en 2019 en nieuwe vocale projecten ontwikkelen. Wij hopen daarmee veel liefhebbers van vocale en koor-muziek mee te bereiken.

 

Meer informatie klik hier.

Lees meer