Haarlem & Amsterdam
28 juni t/m 7 juli 2019
nieuws-item
  • Organisatie
  • Pers
  • Met dank aan
  • Contact
Nieuws overzicht

"Maak kennis met..."

Vanaf vandaag presenteren we de verschillende gezichten die zich inzetten voor de Koorbiënnale Haarlem, met als eerste, onze jongste vrijwilligster Kate Verhoeff!

Wie ben je en wat is jouw rol bij de Koorbiënnale?
Ik ben Kate Verhoeff en ben met 16 jaar hoogstwaarschijnlijk de jongste vrijwilliger bij de Koorbiënnale. Ik heb me aangemeld om een kijkje achter de schermen te kunnen nemen bij het festival, en ik help met de Social Media.

Wat betekent de Koorbiënnale voor jou?
Zelf ben ik nog redelijk nieuw bij de Koorbiënnale, maar via familie ben ik er al best lang in contact mee. Zo is mijn moeder groot fan en vertelt zij altijd eindeloos over de mooie concerten. Toen mijn oma nog leefde, kwam ze zelfs speciaal voor de Koorbiënnale uit Canada naar Nederland toe om het mee te maken. Vroeger was ik lid van het Gouds Kinderkoor, en ook nu heb ik zangles, dus zingen is zeker belangrijk in mijn leven.

Naar welk concert zie jij het meest uit bij deze editie van de Koorbiënnale?
Deze editie van de Koorbiënnale valt midden in mijn toetsweek, dus er zijn veel concerten waar ik helaas niet heen kan. Een concert dat plaatsvindt na mijn toetsweek en ik daarom erg naar uit zie, is Leveleleven. A-cappella vind ik erg gaaf, en van wat ik ervan heb gehoord, wordt het echt een tof concert!

Geplaatst op 15 juni 2017